Informacije

059 180 482


Delovni čas


od ponedeljka do petka
od 6.00 – 22.00 ure


sobota in nedelja

od 8.00 – 20.00 ure

06.09.2018

Marprom bo voznikom financiral izpit D kategorije

Podjetje Marprom za opravljanje mestnega avtobusnega prometa v Mariboru aktivno išče dodatne voznike, ki jim ponuja priložnost za delo v urejenem delovnem okolju in zaposlitev za nedoločen čas. Pri tem bo Marprom interesentom, ki se boste odločili za poklic voznika mestnega avtobusa in imate vozniški izpit C ali tudi samo B kategorije, financiral usposabljanje za pridobitev izpita D kategorije.


Vozniški izpit omenjene kategorije je namreč skupaj z nacionalno poklicno kvalifikacijo (kodo 95) obvezen pogoj za zaposlitev na delovnem mestu voznik avtobusa. Potrebno teoretično izobraževanje in praktično usposabljanje do pridobitve vozniškega izpita D kategorije, kar je pripravljen v celoti financirati Marprom, običajno traja največ 4–5 mesecev.


Poleg vožnje avtobusa so naloge voznika v mestnem potniškem prometu še kontrola in prodaja vozovnic ter posredovanje različnih informacij potnikom. Vse resne in odgovorne kandidate za opravljanje poklica voznika avtobusa vabimo, da vzpostavite stik z Marpromom, in sicer po navadni ali e-pošti ( zaposlitev[@]marprom.si), preko telefona (059 180 481), prav tako pa se lahko osebno oglasite na sedežu podjetja (Mlinska ulica 1).


Po uvodnem stiku, izkazani resni nameri za zaposlitev in obojestranskem interesu se bomo nato dogovorili za nadaljnje ravnanje s ciljem zaposlitve v Marpromu. Ta opravlja mestni avtobusni prevoz Mariboru na skupno 21-linijah, ob tem pa izvaja še šolske in druge posebne linijske prevoze potnikov.