Informacije

059 180 482


Delovni čas


od ponedeljka do petka
od 6.00 – 22.00 ure


sobota in nedelja

od 8.00 – 20.00 ure

16.07.2012

Nova sezonska linija Maribor – Novalja – Zadar

Vsak četrtek in soboto iz Maribora v Zadar tudi z avtobusom

Marprom, mariborski potniški promet, organizira v vrhuncu poletne turistične sezone redne avtobusne linije na relaciji Maribor – Zadar.


Prvi avtobus bo na pot odpeljal v četrtek, 19.7.2012, nato pa se bodo odhodi vrstili vsak četrtek in soboto do vključno 1.9.2012. Avtobusi bodo na povratni relaciji Zadar – Maribor vozili ob petkih in nedeljah. Potnike, ki se bodo odločili, da se na pot podajo s prvim avtobusom, torej v četrtek, 19.7.2012, čaka prijetno presenečenje – še ugodnejša cena potovanja, saj velja samo tisti dan 50% popust na redne cene prevoza.

Za redno poletno linijo se je Marprom odločil zaradi povečanega povpraševanja po alternativnih oblikah prevoza na hrvaško obalo. Avtobus, ki bo svojo pot pričel na Avtobusni postaji Maribor, bo imel postajališče v Senju, v Novalji (otok Pag), na Pagu (otok Pag), vožnjo pa bo zaključil v Zadru. Na relaciji Zadar – Maribor se bo ustavljal na istih postajališčih.


Cena povratne vozovnice za odraslega potnika na relaciji Maribor – Zadar je 64€, pri Marpromu pa nudijo popuste za otroke, študente, upokojence in skupine, ki štejejo 6 oseb ali več. Vozovnice lahko rezervirate na blagajni Avtobusne postaje Maribor ali na telefonski številki 059 107 010, dodatne informacije o prevozih pa so vam na voljo na Marpromovi brezplačni telefonski številki 080 11 16.

Ker se v Novalji na Pagu bliža tudi tradicionalna Mariborska noč, so se pri Marpromu odločili, da vsem, ki bi želeli na ta izjemen in odmeven dogodek potovati z varnim avtobusnim prevozom, omogočijo dodatni termin prevoza. V kolikor bo prijavljenih dovolj potnikov, bo tako v Novaljo odpeljal poseben avtobus, ki bo imel odhod iz Maribora v petek, 27.7.2012, iz Novalje pa se bo vračal v nedeljo, 29.7.2012. Vse dodatne informacije in rezervacije so potnikom dostopne na zgoraj omenjenih številkah.

Želimo si, da bi potniki prepoznali avtobusni prevoz kot alternativo vožnji z osebnim avtomobilom ali drugim prevoznim sredstvom. Avtobusni prevoz, ki ga zagotavlja Marprom, je udoben, varen, denarnici in okolju prijazen, predvsem pa, kot se za dopustniški in počitniški čas spodobi, brezskrben.