Informacije

059 180 482


Delovni čas


od ponedeljka do petka
od 6.00 – 22.00 ure


sobota in nedelja

od 8.00 – 20.00 ure

06.07.2018

Spremembe v času zapore Ljubljanske ulice

Na Ljubljanski ulici v Mariboru se bo avgusta letos začela izgradnja podvoza pod železniško progo, ki bo nato trajala dobro leto dni. Ker bo v času del Ljubljanska ulica zaprta za promet, bodo avtobusne linije št. 1 (Tezenska Dobrava), 17 (Ribniško selo–Erjavčeva), 21 (Ljubljanska–TC Merkur) in krožna linija 1 speljane po nadomestnih trasah.

Linije bodo začasno potekale:

Linija št. 1 (Tezenska Dobrava) bo potekala v smeri Tezenska Dobrava po ustaljeni trasi do Ulice Moše Pijade, na Ljubljansko ulico, nato na Pobreško cesto s katere zavije na Titovo cesto in nadaljuje po ustaljeni trasi. Izpade postajališče Ljubljanska – II. gimnazija. V smeri Maribor AP po Titovi cesti na Pobreško cesto nato na Glavni most in po ustaljeni trasi. Izpade postajališče Ljubljanska - II. Gimnazija. Nadomestno postajališče je Magdalena.

Linija št. 2 (Betnavska-Razvanje) bo vodila v obe smeri po  Ulici Gorkega, na Ulico Pariške komune in nato na Betnovsko cesto, kjer nadaljuje po ustaljeni trasi. Nadomestno postajališče za izpadajoče Betnavska-Žolgarjeva je Gorkega-Preradovičeva.

Linija št. 17 (Ribniško selo) bo vodila v obe smeri po Ulici Gorkega. Izpadejo postajališča Ul. Pariške komune, Ljubljanska – II. Gimnazija in Magdalenski park. Nadomestno postajališče je Gorkega – Preradovičeva.

Linija št. 21 (Ljubljanska – TC Merkur) bo vodila v obe smeri po Ulici Gorkega, nato po Ul. Pariške komune in naprej po Ljubljanski ulici. Izpadeta postajališči Magdalenski park in Ljubljanska – II. Gimnazija. Nadomestno postajališče je Ul. Pariške komune.

Linija št. K1 (Maribor AP-Vzpenjača-Pekre-Limbuš-Marles-Maribor AP) bo potekala po Ul. Gorkega, na Ulico Pariške komune in naprej po ustaljeni trasi. Izpadeta postajališči Magdalenski park in Ljubljanska – II. Gimnazija. Nadomestno postajališče je Gorkega – Preradovičeva.


 slika (102 KB)


Zahvaljujemo se vam za razumevanje.