Informacije

059 180 482


Delovni čas


od ponedeljka do petka
od 6.00 – 22.00 ure


sobota in nedelja

od 8.00 – 20.00 ure

05.12.2018

Spremenjen potek avtobusnih linij 22. 12.

Obveščamo vas, da bo v času tekaške prireditve 2. Božičkov tek v Mariboru 22. decembra oviran avtobusni potniški promet v središču mesta. Tako bo zaradi cestnih zapor na Razlagovi, Krekovi, Prešernovi, Strossmayerjevi, Gregorčičevi in Mladinski ulici med 11. uro in 12.30 nekoliko spremenjen potek avtobusnih linij 7 Kamnica, 8 Maribor AP–Terme Fontana in 18 Pekre.


V smeri iz centra mesta bodo linije speljane:

Linija 7: AP Mlinska–Partizanska c.–City center–Koroška c.–Strossmayerjeva ul.–Gosposvetska c.–Vrbanska c. in naprej po ustaljeni trasi.

Linija 8: AP Mlinska–Partizanska c.–City center–Koroška c.–Strossmayerjeva ul.–Gosposvetska c. in naprej po ustaljeni trasi.

Linija 18: Stari most–Koroška c.–Strossmayerjeva ul.–Gosposvetska c.–Vrbanska c.–Mladinska ul. in naprej po ustaljeni trasi.


V smeri centra mesta bodo linije speljane:


Linija 7: po ustaljeni trasi.

Linija 8: Gosposvetska c.–Strossmayerjeva ul.–Koroška c.–Glavni trg - Židovska–City center– Partizanska c.–AP Mlinska.

Linija 18: po ustaljeni trasi.

 

Med izvedbo teka zaradi cestnih zapor na linijah 7, 8 in 18 tudi ne bodo v uporabi avtobusna postajališča ŽP Maribor, Razlagova - EPF, Krekova - občina, Krekova, Stadion - Ljudski vrt, Orožnova 9, Slomškov trg, Gregorčičeva–Gledališka, Gregorčičeva in Maistrova–Kersnikova. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in potrpežljivost ter vam želimo prijetno vožnjo.