pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Enostavno in varno kupovanje vozovnic na daljavo

V mestnem potniškem prometu v Mariboru je vozovnice za mestne avtobuse moč kupiti tudi preko mobilne ali spletne aplikacije. Obe uporabnikom ponujata nakup enkratnih voženj in polnjenje obstoječih kartic Marprom z različnimi vozovnicami.

V spletni aplikaciji lahko potniki izbirate med nakupom papirne vozovnice (ene ali več) in nakupom vozovnic na obstoječo fizično kartico. Po nakupu papirne vozovnice to prejmete v PDF dokumentu, ki ga natisnete in nato uporabite na čitalniku vozovnic na avtobusu. Na obstoječe kartice je možno nalagati tako kuponske vozovnice za več voženj kot različne mesečne vozovnice. Plačilo je v vseh primerih treba opraviti z bančnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Activa).

To velja tudi ob nakupu vozovnic preko mobilne aplikacije Marprom Shop; ta omogoča nakup enkratnih vozovnic v sami aplikaciji, pri čemer kupci za vsako vožnjo prejmete kodo QR, ki jo nato na avtobusu prikažete na mobilnem zaslonu in prislonite k čitalniku vozovnic. Poleg tega mobilna aplikacija zagotavlja polnjenje obstoječe kartice z vožnjami oziroma različnimi vozovnicami.

Mobilna aplikacija Marprom Shop je na voljo v spletnih trgovinah Google Play in App Store, od koder jo lahko uporabniki prenesete na mobilnik brezplačno. Spletna aplikacija je dostopna na naši spletni strani v zavihku Nakup vozovnic. Za pomoč uporabnikom je na voljo podpora, ki je dosegljiva na e-naslovu podpora@marprom.si.

Z enostavno možnostjo nakupa vozovnic na daljavo želimo v Mariboru uporabo mestnega avtobusnega prometa še bolj približati potnikom. Prav tako smo s tem z vidika pojava koronavirusa zagotovili varno brezstično možnost kupovanja vozovnic in tudi njihovega koriščenja na avtobusu.

SPLETNA APLIKACIJA

MOBILNA APLIAKCIJA – ANDROID

MOBILNA APLIKACIA – iOS

MARPROM AppVozovnice FB Cover
DOSTOPNOST