pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

M mobilnost

Aplikacija M mobilnost za pametne telefone

Uporabnikom mestnega potniškega prometa v Mariboru je na razpolago nova aplikacija M mobilnost za pametne telefone tako z operacijskim sistemom Android kot iOS. Iz spletnih trgovin Google Play in App Store jo je mogoče prenesti brezplačno.

Aplikacija M mobilnost za pametne telefone ponuja dostop do podatkov o vožnjah mariborskih mestnih avtobusov na vseh točkah poti v realnem času in spremljanje položaja vozila na izbrani liniji. Za vožnjo, ki se še ni začela, pa podaja podatke o planiranem voznem redu za izbrani datum, linijo in postajališče.

Poleg tega omogoča načrtovanje poti med dvema določenima točkama; s pomočjo aplikacije aplikacijo lahko uporabniki mestnega avtobusnega prometa zlahka ugotovite, katera linija in ob kateri uri je najoptimalnejša za prevoz od točke A do točke B, in dobite informacijo o morebitnem prestopu.

Mestna občina Maribor in podjetje Marprom iz Skupine JHMB želita z novo aplikacijo zagotoviti potnikom realne informacije o vožnjah avtobusov in sodobno možnost načrtovanja mobilnosti ter s tem izboljšati uporabniške izkušnje. Morebitna vprašanja in predloge glede delovanja aplikacije nam lahko posredujete na e-naslov aplikacija@marprom.si.

Prenesite aplikacijo

DOSTOPNOST