pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Na silvestrovo brez nočnih voženj avtobusov in gondole

Mariborski mestni potniški promet bo tudi po 23. decembru deloval v sedanjem prilagojenem obsegu. Tako bodo mestni avtobusi še naprej vozili po počitniških voznih redih, pri čemer tokrat v času prihajajočih praznikov oziroma na silvestrovo zaradi omejitev ne bodo imeli nobenih dodatnih (nočnih) voženj. To velja tudi za krožno kabinsko žičnico na Mariborskem Pohorju, ki bo do nadaljnjega prav tako obratovala po trenutnem voznem redu.

Blagajna na Avtobusni postaji Maribor bo imela v naslednjih dneh zaradi praznikov skrajšan delovni čas; tako bo 24. in 31. decembra delovala od 6. do 16. ure, med 25. in 27. decembrom ter od 1. do 3. januarja pa bo zaprta.

Pri tem vas ponovno pozivamo, da ob obisku blagajne, čakanju na prevoz in na avtobusih dosledno spoštujete zaščitne ukrepe, kot so obvezna uporaba obraznih mask, vzdrževanje medsebojne razdalje 1,5 metra in razkuževanje rok.

Sedanji vozni redi v mestnem avtobusnem prometu bodo predvidoma veljali vsaj do vključno 3. januarja 2021. O nadaljnjih spremembah vas bomo obveščali. Zahvaljujemo se za razumevanje in vam želimo prijetne božično-novoletne praznike.

Avtobus gondola 1024x575
DOSTOPNOST