pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

S ponedeljkom sprememba voznih redov

Ob začetku novega šolskega leta se bodo v mariborskem mestnem potniškem prometu v ponedeljek, 2. septembra, spremenili vozni redi avtobusov. Nove vozne rede, ki bodo veljali od omenjenega dne, si že lahko ogledate na povezavi tukaj. Ob tem vas seznanjamo, da smo na trasi avtobusnih linij 10 Malečnik–Metava in 20 Grušova dodali novo obojestransko avtobusno postajališče Trčova 168. Na njem bodo avtobusi na linijah 10 in 20 ustavljali od 2. septembra naprej.

Od omenjenega dne bo v veljavi še sprememba na mestni liniji 8 Maribor AP–Terme Fontana, saj minibus na njej po koncu kopalne sezone ne bo več vozil do Mariborskega otoka. Nazadnje bo do kopališča vozil v nedeljo, 1. septembra. Poleg tega to nedeljo zaključujemo z vožnjami na posebnih avtobusnih linijah iz Ruš in Hoč na Pohorje; od začetka šolskega leta manjša avtobusa s prikolico za kolesa tako ne bosta več na voljo.

Šolarjem in dijakom želimo prijeten vstop v novo šolsko leto, vsem potnikom pa varne in udobne vožnje z mestnim avtobusnim prometom.

DOSTOPNOST