pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Uvedba bele cone na doslej ograjenem parkirišču v Loški ulici

V sklopu preureditve levega nabrežja Drave, ki se je pričela v tem tednu, je bila z mislijo na stanovalce in obiskovalce Lenta za čas prenove na do sedaj ograjenem parkirišču v Loški ulici (pod Titovim mostom) uvedena t. i. bela cona. Spremenjen režim bo začel veljati v ponedeljek, 25. 7. 2022.

Na doslej ograjenem parkirišču v Loški ulici bo z uvedbo bele cone parkiranje plačljivo od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro. Cena parkiranja bo s sedanjih 1,20 evra/uro znižana na 0,80 evra/uro, parkirnino pa bo moč poravnati tako na parkirnem avtomatu kot preko mobilnega telefona s pomočjo aplikacije EasyPark ali s poslanim sporočilom SMS. Poleg tega bo mogoč tudi mesečni najem parkirnega mesta (za abonente).

Za stanovalce Lenta, ki imajo trenutno dovolilnice za parkiranje na tem območju (Cona 4), tako iste parkirne dovolilnice veljajo za parkirna mesta v Loški ulici pod Titovim mostom na vzhodni strani Lenta, kjer je sedaj urejena bela cona. Na zahodni strani pa bodo stanovalci še naprej lahko parkirali na gramoznem parkirišču med Kopališčem Pristan in Lavričevo ulico. Stanovalci Lenta, ki za parkiranje uporabljajo eno izmed garažnih hiš na tem območju, bodo lahko to storitev nemoteno uporabljali še naprej.

parking loska spletna stran
DOSTOPNOST