pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Podaljšanje veljave vozovnic javnega potniškega prometa

Ministrstvo za infrastrukturo je izdalo nov sklep, s katerim se imetnikom dnevnih, tedenskih, mesečnih, polletnih in letnih vozovnic integriranega javnega potniškega prometa (IJPP) podaljša veljavnost, saj jih zaradi zaustavitve javnega prometa od 16. 11. ni moč koristiti. Celoten sklep z navedenimi roki podaljšanja različnih vozovnic IJPP je dostopen TUKAJ. V njem je med drugim tudi določeno, da ni mogoče uveljavljati vračila kupnine za terminske vozovnice.

V skladu z odločitvijo ministrstva bomo ravnali tudi v mestnem potniškem prometu v Mariboru; tako bomo kupcem naših mesečnih avtobusnih vozovnic za november in letnih šolskih vozovnic po ponovni vzpostavitvi mestnega linijskega prometa ustrezno podaljšali njihovo veljavo. Enako bo veljalo tudi za terminske vozovnice za krožno kabinsko žičnico na Pohorju (mesečne, polletne in letne).

Medtem imetniki mesečnih in letnih avtobusnih vozovnic, ki ste na podlagi njih pridobili potrdilo za brezplačno parkiranje v belih conah do konca novembra, do podaljšanja vozovnic za to obdobje ne boste upravičeni. S podrobnejšimi informacijami vas bomo seznanili ob začetku delovanja javnega potniškega prometa.

Podaljšanje veljave kartic 1024x734
DOSTOPNOST