pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Začetek obnove blagajn in informacij glavne avtobusne postaje

Na mariborski glavni avtobusni postaji v upravljanju podjetja Marprom iz Skupine JHMB je danes, 5. februarja 2024, stekla prenova prostorov blagajn, informacij in čakalnice za potnike. V času obnovitvenih del, namenjenih ureditvi sodobno opremljenih in prijaznih prostorov tako za uporabnike storitev kot tudi zaposlene, bo na Avtobusni postaji Maribor delovalo eno okence blagajne in eno informacij.

Gre za prvo celovito obnovo teh prostorov po izgradnji AP Maribor v letu 1989; ob sodobnejšem izgledu bomo z njo zagotovili tudi boljšo osvetljenost in energetsko učinkovitost, digitalizacijo informiranja potnikov (preko elektronskih tabel in LED-zaslona), ustrezno dostopnost za gibalno ovirane ter gluhe in naglušne osebe, avtomatiziran sitem za hrambo prtljage, kakovostne delovne pogoje za zaposlene itd.

Med izvajanjem del, ki bo predvidoma trajalo do sredine aprila, potnike prosimo za razumevanje in strpnost zaradi manjšega obsega obratovanja. Medtem delovni čas blagajne in informacij ostaja nespremenjen – ob delavnikih od 6. do 22. ure ter vikendih/praznikih od 8. do 20. ure.

Blagajna in informacije AP Maribor
Čakalnica AP Maribor
DOSTOPNOST