pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Zaprtje parkirišča pod Titovim mostom v času sanacijskih del

Parkirišče v Loški ulici v Mariboru pod Titovim mostom, na katerem je 145 parkirnih mest v beli coni, bo od 2. 4. do predvidoma 12. 4. 2024 zaprto za vse uporabnike. V omenjenih dneh bo namreč na njem potekala sanacija asfaltne prevleke, izvedena pa bodo še nekatera druga načrtovana dela.

Ob novi asfaltni površini bo na parkirišču pod Titovim mostom na novo urejena prometna signalizacija, stojala za kolesa bodo prestavljena na primernejšo pozicijo, na most pa bodo pritrjeni reflektorji za ustrezno osvetlitev parkirnih mest. Dela na parkirišču, ki bo z novo talno signalizacijo in osvetlitvijo prijaznejše uporabnikom, bo po naročilu Mestne občine Maribor opravilo podjetje Nigrad iz Skupine JHMB.

Hkrati bo Nigrad na tem odseku Loške ulice prvi teden v aprilu saniral tudi asfaltno prevleko na cesti; na tej bo v času del vzpostavljena polovična zapora vozišča, razen med asfaltiranjem, ko bo popolnoma zaprto. Kdaj točno bo to, bo odvisno tudi od vremenskih razmer.

V vseh dneh, ko bo parkirišče pod Titovim mostom zaprto, bo najemnikom parkirnih mest na tej lokaciji po dogovoru z MO Maribor dovoljeno parkiranje kjerkoli znotraj belih con, kjer nadzor nad plačevanjem parkirnine vršijo nadzorniki podjetja Marprom iz Skupine JHMB. Ostale uporabnike v času sanacijskih del prosimo za razumevanje.

Parkirišče v Loški ulici
DOSTOPNOST