pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Brezplačno parkiranje s potrdilom in parkirno uro

Zaradi začasne ustavitve javnega potniškega prometa je Mestna občina Maribor tistim, ki bi sicer za prihod na delo uporabljali mestne avtobuse, zagotovila brezplačno parkiranje na parkirnih mestih v belih conah. To bo mogoče od 17. novembra, do brezplačnega parkiranja pa ste upravičeni imetniki mesečnih avtobusnih vozovnic za november in letnih vozovnic.

Vsi, ki želite v času službe brezplačno parkirati v belih conah, morate na vidno mesto za vetrobranskim steklom v avtomobilu nastaviti posebno potrdilo in parkirno uro ali listek z zapisanim časom začetka parkiranja. Brezplačno parkiranje je namreč omejeno na 12 ur. Omenjeno potrdilo je moč naročiti po e-pošti na naslovu parking@marprom.si ali po telefonu na številki 059 180 481 ob delavnikih med 8. in 10. uro. Pri tem je treba sporočiti ime in priimek, CUID številko vozovnice (zapisana je na prvi strani kartice) in registrsko oznako avtomobila.

Potrdilo za brezplačno parkiranje boste nato prejeli preko e-pošte, če te nimate, pa ga lahko po vnaprejšnjem naročilu preko telefona prevzamete na sedežu podjetja Marprom na glavni avtobusni postaji (Mlinska ulica 1). Prevzem je mogoč ob delavnikih med 8. in 12. uro.

Parkirišče bela cona 1024x605
DOSTOPNOST