pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Konec junija se poslavljamo od starih kartic

Konec tega meseca, 30. junija, se bo iztekla veljavnost starih vozovnic oziroma kartic mestnega potniškega prometa v Mariboru. Vse potnike, ki trenutno še uporabljate stare kartice, zaradi tega pozivamo, da z zamenjavo za nove ne odlašate do zadnjega, kar bi lahko povzročilo veliko gnečo na blagajnah ob koncu meseca. Vse nove Marpromove kartice so na voljo na blagajnah Avtobusne postaje (AP) Maribor, nove kuponske vozovnice za mestni avtobusni promet pa tudi na večini naših zunanjih prodajnih mest.

Imetniki predhodnih Marpromovih avtobusnih kartic, kupljenih v letu 2018, lahko te zamenjate za nove kartice samo za mestni avtobusni promet brezplačno. Isto velja za vse kategorije potnikov, po sklepu mariborskega mestnega sveta upravičene do brezplačnega avtobusnega prevoza – starejši od 70 let z varstvenim dodatkom, vsi starejši od 80 let in invalidni občani. Brezplačna menjava kartic je mogoča le na blagajnah AP Maribor.

Morebitne neizkoriščene kupljene vožnje s starih kuponskih vozovnic bo po izteku veljave teh moč prenesti na nove kartice na blagajnah AP Maribor od 1. julija dalje.

DOSTOPNOST