pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Marprom ohranil polni certifikat Družini prijazno podjetje

Javno podjetje Marprom iz Skupine JHMB ostaja imetnik polnega certifikata Družini prijazno podjetje (DPP), potem ko je uspešno prestalo revizijski postopek za njegovo ohranitev, ki ga je opravil Ekvilib inštitut. Slednji je tako podaljšal Marpromu veljavnost polnega certifikata DPP za obdobje naslednjih treh let.

Uradna razglasitev podaljšanja in podelitev certifikatov DPP je potekala 15. maja 2023 v Slovenskem etnografskem muzeju v Ljubljani; na slovesnosti je Marprom prejel tudi posebno zahvalo Ekvilib inštituta za širjenje kulture družini prijaznega podjetja že deseto leto. Podjetje je namreč nosilec certifikata DPP neprekinjeno od leta 2013.

V okviru projekta DPP Marprom izvaja vrsto ukrepov, med katerimi je tudi korporativno prostovoljstvo. Tradicionalna oblika tega je Marpromov dan v zavetišču za živali Maribor, ki bo letos potekal 27. maja; tega dne bodo sodelavci Marproma obiskali zavetišče, se družili s tamkajšnjimi živalmi in podarili zavetišču hrano za živali, kupljeno s prostovoljnimi prispevki zaposlenih.

AV 1276 800x533
AV 1388 800x533
DOSTOPNOST