pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Na mestno blagajno tudi s položnico Plinarne

Na mestni blagajni, ki deluje na glavni avtobusni postaji, boste lahko občani Maribora od 1. oktobra poravnali brez provizije tudi plačilne naloge Plinarne Maribor (do zneska 1500 evrov za posamezen nalog). Plinarna bo tako dopolnila dosedanji nabor družb, katerih položnice je na mestni blagajni mogoče plačati brez provizije – Energetika Maribor, Energija plus, Mariborski vodovod, Nigrad, Pogrebno podjetje in Snaga.

Prav tako na omenjeni blagajni lahko poravnate globe za kršitve predpisov občine Maribor (Skupna občinska uprava), najemnine za vrtičke (Javno podjetje za gospodarjenje s stavbnimi zemljišči) in grobnine (krajevne skupnosti in mestne četrti). Ob tem je na blagajni Avtobusne postaje Maribor tudi moč kupiti Snagine 120-litrske rumene vreče za odpadno embalažo (0,70 evra/kos) in 60-litrske črne vreče za mešane komunalne odpadke (4,03 evra/kos).

Mestna blagajna je na razpolago ves čas, ko je odprta blagajna na glavni avtobusni postaji v Mlinski ulici: ob delavnikih med 6. in 20. uro, ob sobotah med 8. in 16. uro ter ob nedeljah med 12. in 20. uro. V primeru večje gneče pred okencem blagajne prosimo za razumevanje in strpnost.

Blagajna 1 1024x655
DOSTOPNOST