pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Obvoz na avtobusnih linijah 3, 4, 12 in 18

OBVOZ QLANDIA 003

Med izvajanjem gradbenih del bo v nedeljo, 19. decembra 2021, od 8. do 17. ure popolnoma zaprt rondo na Cesti proletarskih brigad v Mariboru pri TC Supernova Qlandia. Tako bodo mestni avtobusi na linijah 3 Dobrava–Tezno–Gosposvetska rondo–Mlinska AP–Dobrava, 4 Limbuš–TC Qlandia, 12 Dobrava–Pobrežje–Mlinska AP–Gosposvetska rondo–Dobrava in 18 Pekre–Gosposvetska STŠ v omenjenem času vozili po spremenjenih trasah; obvoz za linijo 3 bo speljan po cesti Na Poljanah in Engelsovi ulici; obvoz za linijo 4 bo vodil skozi Borovo vas; linija 12 bo potekala za Qlandio in skozi Borovo vas; linija 18 pa bo speljana po obvozu le v smeri Peker, in sicer po Radvanjski, Metelkovi in Kardeljevi cesti.

Na liniji 3 ne bosta v uporabi avtobusni postajališči Dravograjska in Dravograjska – Qlandia; na liniji 12 bo izpadlo postajališče Prol. brigad – rondo; na liniji 18 v smeri Peker ne bodo v uporabi postajališča Prol. brigad – rondo, Engelsova – vojašnica, Engelsova – Šarhova in Dvorana Tabor – Koresova; na liniji 4 pa Nova vas 2, Prol. brigad – vojašnica, Prol. brigad – rondo in Vrtnarska – Qlandia.

Kot nadomestna lahko uporabite vsa postajališča na spremenjenih trasah. Ob tem bo za liniji 4 in 12 vzpostavljeno še nadomestno postajališče v Borovi vasi pred Vilo Rustiko. Zahvaljujemo se za razumevanje in vam želimo varno ter prijetno vožnjo z mestnimi avtobusi.

DOSTOPNOST