pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Obvoz na avtobusnih linijah št. 1, 2, 10, 20 in 21

Zaradi popolne zapore med izvajanjem gradbenih del v Kraljeviča Marka ulici, ki bo trajala od 17. 6. do predvidoma 24. 11. 2021, bodo mestni avtobusi na linijah 1 Tezno, 2 Betnavska–Razvanje, 10 Malečnik, 20 Grušova in 21 Ljubljanska–TC Merkur v tem času vozili po spremenjeni trasi. Obvoz bo speljan po Meljski cesti.

Tako med zaporo ne bodo v uporabi avtobusna postajališča Oreško nabrežje 2, Oreško nabrežje 1 in Kraljeviča Marka ulica. Kot nadomestni lahko uporabite postajališči Meljska–Partizanska in Meljska – trgovina.

V okviru rekonstrukcije križišča Meljske ceste, Kraljeviča Marka ulice in Kremplove ulice bo to zelo prometno križišče dobilo semaforje, s tem bo izboljšana prometna varnost in povečana pretočnost. V sklopu projekta bo urejena tudi preplastitev vozišča, zamenjani bodo komunalni vodi, postavljena nova javna razsvetljava, za kolesarje pa bo urejeno vodenje po vozišču.

Med izvajanjem gradbenih del in posledičnim obvozom na omenjeni lokaciji v Melju potnike prosimo za razumevanje in strpnost ob morebitnih odstopanjih od voznih redov mestnih avtobusov.

Obvoz Melje
FOTO 1
DOSTOPNOST