pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Obvoz na linijah 4 in 18, linija 6 po ustaljeni trasi

Zaradi popolne zapore Ulice Pohorskega odreda pred križiščem s Streliško cesto, kjer bodo od 22. januarja potekala obnovitvena dela, bodo mestni avtobusi na linijah 4 Limbuš–TC Qlandia in 18 Pekre od omenjenega dne predvidoma od 8. ure vozili po spremenjeni trasi. Tako bodo med vožnjo v smeri Peker iz Ulice Pohorskega odreda zavili v Borštnikovo ulico in v nadaljevanju na Radvanjsko ter Streliško cesto, po kateri se bodo vrnili na ustaljeno traso na Lackovo cesto. Po enaki obvozni poti bodo avtobusi na linijah 4 in 18 vozili tudi proti centru mesta.

V času gradbenih del v Ulici Pohorskega odreda posledično ne bo v uporabi obojestransko avtobusno postajališče OŠ Ludvika Pliberška; nadomestni postajališči za avtobuse na linijah 4 in 18 bosta Streliška–Ul. Poh. odr. v bližini bencinske črpalke na Streliški cesti in pri OŠ Ludvika Pliberška na Lackovi cesti.

Ob tem bo hkrati z vzpostavitvijo zapore v Ulici Pohorskega odreda (ta bo predvidoma trajala do konca januarja) začasno sproščen promet na delu Streliške ceste med Ulico Pohorskega odreda in Kardeljevo cesto. Tako bodo avtobusi na liniji 6 Vzpenjača, ki so v zadnjem času uporabljali obvozno pot, ponovno vozili po ustaljeni trasi. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo varno ter udobno vožnjo z mestnimi avtobusi.

Obvoz 4 in 18
DOSTOPNOST