pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Od ponedeljka obvoz na liniji 6

Zaradi zapore Streliške ceste na odseku med Ulico Pohorskega odreda in križiščem s Kardeljevo cesto, kjer se bo 23. septembra začela obnova, bodo mestni avtobusi na liniji 6 Vzpenjača od omenjenega dne vozili po spremenjeni trasi. Tako bodo v smeri Vzpenjače z Radvanjske ceste zavili v Borštnikovo ulico in nato s te v Ulico Pohorskega odreda, po kateri se bodo vrnili na ustaljeno traso na Lackovo cesto. Po enaki obvozni poti bodo avtobusi št. 6 vozili tudi proti centru mesta.

Med zaporo Streliške ceste ne bosta v uporabi avtobusni postajališči Radvanjska–Borštnikova in Streliška–Ul. Pohorskega odreda; nadomestna postajališča za avtobuse št. 6 bodo na Radvanjski cesti pred križiščem z Borštnikovo ulico v smeri Vzpenjače in v Borštnikovi ulici pred križiščem z Radvanjsko cesto v smeri centra mesta ter obojestransko OŠ Ludvika Pliberška v Ulici Pohorskega odreda.

Opisana obvozna pot z nadomestnimi avtobusnimi postajališči bo začasno veljala tudi za nočno krožno linijo 2. V času obnove Streliške ceste v Mariboru in posledične zapore, ki bo predvidoma trajala skoraj do konca letošnjega decembra, se potnikom zahvaljujemo za razumevanje in strpnost.

ZAPORA STRELIŠKE LINIJA 6 sprememba
DOSTOPNOST