pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

V petek obvoz na liniji 6, liniji 4 in 18 po ustaljeni trasi

Zaradi zapore Streliške ceste na odseku med Ulico Pohorskega odreda in križiščem z Radvanjsko cesto, kjer bodo od 31. januarja ponovno v teku cestna dela, bodo mestni avtobusi na liniji 6 Vzpenjača od omenjenega dne vozili po spremenjeni trasi. Tako bodo v smeri Vzpenjače z Radvanjske ceste zavili v Borštnikovo ulico in nato s te v Ulico Pohorskega odreda, po kateri se bodo vrnili na ustaljeno traso na Lackovo cesto. Po enaki obvozni poti bodo vozili tudi proti centru mesta.

Med zaporo Streliške ceste ne bosta v uporabi avtobusni postajališči Radvanjska–Borštnikova in Streliška–Ul. Pohorskega odreda; nadomestni postajališči za avtobuse na liniji 6 bosta v Borštnikovi ulici pri križišču z Radvanjsko cesto ter OŠ Ludvika Pliberška v Ulici Pohorskega odreda. Opisana obvozna pot z obema nadomestnima avtobusnima postajališčema bo začasno veljala tudi za nočno krožno linijo 2.

Medtem bodo od zaprtja Streliške ceste (to bo predvidoma trajalo do 13. februarja) avtobusi na linijah 4 Limbuš–TC Qlandia in 18 Pekre znova vozili po običajni trasi. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo varno ter udobno vožnjo z mestnimi avtobusi.

Streliška
DOSTOPNOST