pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

V soboto brezplačni avtobusi in zapora Mladinske ulice

V soboto, 22. februarja, ko bo potekala nogometna tekma med NK Maribor in NK Olimpija, bo imetnikom vstopnic zanjo na voljo brezplačen prevoz z avtobusi mariborskega mestnega potniškega prometa. To ugodnost lahko omenjenega dne izkoristite na vseh mestnih avtobusnih linijah od 16. ure do konca voženj po veljavnem voznem redu; pri tem morate na avtobusu le pokazati vstopnico za nogometno tekmo, voznik pa vam bo natisnil in izročil vozovnico s ceno 0,00 evrov.

Prav tako bo v soboto zaradi nogometne tekme od 17. do 24. ure veljala popolna zapora Mladinske ulice na odseku od Strossmayerjeve do Kajuhove ulice. Posledično bodo avtobusi na linijah 7 Kamnica in 18 Pekre na tem območju vozili po spremenjeni poti od Krekove ulice po Strossmayerjevi ulici, Gosposvetski in Vrbanski cesti, kjer se bodo vrnili na ustaljeno traso. V času zaprtja Mladinske ulice ne bo v uporabi avtobusno postajališče Stadion – Ljudski vrt.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vabimo vse obiskovalce nogometne tekme, da se v bližino Ljudskega vrta pripeljete brezplačno z mestnim avtobusom in pozneje z njim tudi varno vrnete domov. Brezplačen prevoz v Marpromu zagotavljamo v sodelovanju z Mestno občino Maribor.

MLADINSKA ULICA ZAPORA
DOSTOPNOST