pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Brezplačni avtobusi in zapora Mladinske ulice

V soboto, 5. oktobra, ko bo potekala nogometna tekma med NK Maribor in NŠ Mura, bo imetnikom vstopnic zanjo na voljo brezplačen prevoz z avtobusi mariborskega mestnega potniškega prometa. To ugodnost lahko izkoristite na vseh mestnih avtobusnih linijah od 16. ure do konca voznega časa, pri čemer morate na avtobusu le pokazati veljavno vstopnico za nogometno tekmo, voznik pa vam bo natisnil in izročil vozovnico s ceno 0,00 evrov.

Zaradi omenjene tekme bo v soboto od 16. do 24. ure veljala tudi popolna zapora Mladinske ulice na odseku od Strossmayerjeve do Kajuhove ulice. Posledično bodo avtobusi na linijah 7 Kamnica in 18 Pekre na tem območju vozili po spremenjeni poti od Krekove ulice po Strossmayerjevi ulici, Gosposvetski in Vrbanski cesti, kjer se bodo vrnili na ustaljeno traso. V času zaprtja Mladinske ulice ne bo v uporabi avtobusno postajališče Stadion – Ljudski vrt.

Zahvaljujemo se za razumevanje in vabimo vse obiskovalce nogometne tekme, da se v bližino Ljudskega vrta pripeljete brezplačno z mestnim avtobusom in pozneje z njim tudi varno vrnete domov.

Brezplačni avtobusi 1
MLADINSKA ULICA ZAPORA
DOSTOPNOST