pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Od 2. do 15. 8. podaljšan vozni red gondole

V času, ko bo Mariborsko Pohorje prizorišče evropskega pokala, evropskega prvenstva in svetovnega pokala v spustu z gorskimi kolesi, bo krožna kabinska žičnica obratovala dlje kot sicer. Prevoz z njo bo tako od 2. do 15. avgusta deloval vsako polno uro med 7. in 23. uro, pri tem pa bo med 9. in 19. uro krožila neprekinjeno.

Za potnike bodo kljub tej spremembi ostale v veljavi redne cene gondolskih vozovnic, vendar zgolj s slednjimi ne bo moč dostopati do prizorišča tekme svetovnega pokala. Ker bo gondola med 2. in 15. avgustom čez dan krožila nonstop, bodo v teh dneh za Bike park Pohorje veljale vikend cene dnevnih vozovnic.

Zaradi potreb v okviru organizacije tekem bo parkirišče pod hotelom Habakuk od 2. avgusta na razpolago s polovično zmogljivostjo, medtem ko bo osrednje parkirišče pod spodnjo postajo gondole prihodnji teden še delovalo kot običajno. Od 9. avgusta do konca svetovnega pokala pa na parkiriščih pod spodnjo postajo gondole in Habakukom ne bo mogoče parkirati.

Obiskovalcem zato svetujemo, da v omenjenem času za prihod do spodnje postaje gondole v čim večji meri uporabite prevoz z mestnim avtobusom na liniji 6 Vzpenjača.

GondolaVozniRed Podaljsan Display NovicaMarprom 765x400
DOSTOPNOST