pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

V mestnem prometu uvajamo sobotne vozne rede

Po razglasitvi epidemije koronavirusa v mestnem potniškem prometu v Mariboru uvajamo dodatne ukrepe. Od ponedeljka, 16. marca, bodo vse dni, torej tudi med delavniki, za mestne avtobusne linije veljali sobotni vozni redi. Izjema bodo le nedelje/ prazniki, ko bodo ostali v veljavi nedeljski vozni redi.

Od sobote, 14. marca, v Mariboru ne bo na razpolago prevoz z mini vozilom Maister. Ob tem zaradi prehoda na sobotne vozne rede do nadaljnjega ne bodo vozili avtobusi na linijah 10 Malečnik, 17 Ribniško selo–Studenci, 151 Gaj nad Mariborom in nočni krožni liniji.

Na vseh ostalih mestnih linijah bo od sobote, 14. marca, vstopanje na avtobuse in izstopanje omogočeno samo pri sredinskih ali zadnjih vratih. Če se bo v začetku prihodnjega tedna izkazalo, da bo na avtobusih še manjše število potnikov od pričakovanega, bomo za vse dni uvedli nedeljske vozne rede. O naknadnih spremembah vas bomo sproti obveščali.

Blagajna na glavni avtobusni postaji v Mlinski ulici bo od 14. marca naprej poslovala v zmanjšanem obsegu; med delavniki bo tako odprta od 7. do 16. ure, ob vikendih pa od 8. do 13. ure.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Avtobus vrata
DOSTOPNOST