pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Začasna ukinitev plačevanja z gotovino na mestnih avtobusih

Zaradi problematike širjenja novega virusa Covid-19 smo v Mariboru določene zaščitne ukrepe primorani uvesti tudi v mestnem potniškem prometu. Tako sta javno podjetje Marprom in Mestna občina Maribor sprejela odločitev, da od ponedeljka, 16. marca, na vseh mestnih avtobusih voženj začasno ne bo več mogoče plačevati z gotovino pri vozniku in s papirnatimi kupončki za eno vožnjo.

Zato potnike pozivamo, da pravočasno poskrbite za nakup ustreznih vozovnic v predprodaji – plastičnih kartic z eno ali več vožnjami. To lahko storite na blagajni na glavni avtobusni postaji v Mlinski ulici, na spodnji postaji Pohorske vzpenjače, v Turistično informacijskem centru Maribor in na vseh zunanjih prodajnih mestih (trafikah). Ta so navedena TUKAJ.

Omenjeni ukrep ukinitve plačevanja z gotovino in papirnatimi kupončki za eno vožnjo pri vozniku na avtobusu bo veljal do nadaljnjega oziroma do preklica. Z njim želimo zmanjšati možnosti širjenja virusa Covid-19 in tako v čim večji meri zaščititi voznike ter vse uporabnike mariborskega mestnega potniškega prometa.

O morebitnih nadaljnjih spremembah vas bomo obveščali. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Nov ticketing 2 1024x599
DOSTOPNOST