pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Od srede, 11. 3., obvoz na linijah 4, 6 in 18

Zaradi popolne zapore Streliške ceste na odseku med Ulico Pohorskega odreda in križiščem z Radvanjsko cesto, kjer bodo od 11. marca ponovno v teku cestna dela, bodo mestni avtobusi na linijah 4 Limbuš–TC Qlandia, 6 Vzpenjača in 18 Pekre od omenjenega dne vozili po spremenjenih trasah.

Liniji 4 in 18 bosta speljani po Ulici Pohorskega odreda, Veselovi, Majcigerjevi ulici in Dravograjski cesti ter v obratni smeri nazaj. Linija 6 pa bo potekala po Borštnikovi ulici, Ulici Pohorskega odreda, Veselovi, Majcigerjevi ulici in Dravograjski cesti ter v obratni smeri nazaj.

Med zaporo Streliške ceste v Mariboru ne bodo v uporabi avtobusna postajališča Radvanjska–Borštnikova, Streliška–Ul. Pohorskega odreda, OŠ Gustava Šiliha (samo za liniji 4 in 18) in OŠ Ludvika Pliberška. Za vse omenjene avtobusne linije bo nadomestno postajališče v Majcigerjevi ulici. Enaka obvozna pot kot za linijo 6 bo začasno veljala še za nočno krožno linijo 2.

V času zaprtja Streliške ceste, ki bo predvidoma trajalo do 21. marca, potnike prosimo za strpnost in razumevanje v primeru zamud mestnih avtobusov.

Slika 1
Slika nova
Slika 3
DOSTOPNOST